Naslovna Vesti Istorija

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela u Minhen

Opensky

Jun 11, 2024

Srpski nacionalni tim, u društvu rukovodstva i kompletne sportske i servisne postave odleteo je danas za Minhen iz Beograda na buduće takmičenje Evropskog prvenstva u fudbalu koje će započeti već 14. juna u Nemačkoj. Naš tim je odleteo tačno u 17.15 časova popodne iz Beograda i sleteo u Minhen posle kratkog leta u 18.28 na aerodrom u Minhenu.

Fudbalski Savez Srbije imao je odličnu organizaciju celog sistema pripreme putovanja, a operator je bila nemačka čarter-kompanija SUNDAIR koja je došla po naše momke avionom tipa Airbus A319-112, dok se prilikom ispraćaja na šampionat i nadamo se srećnog ishoda takmičenja, okupio veliki broj poštovalaca fudbala, zaposlenih na aerodromu i navijača našeg tima zajedno sa Predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem koji je i lično sa šalom reprezentacije došao u avion da pozdravi celu ekipu koja sudeluje u ovom značajnom sportskom poduhvatu za Srbiju i poželi im najbolje što mogu da učine na terenu.

Avion A319-112 kompanije SUNDAIR doleteo je oko 16 časova iz Hanovera da bi posle sportskog svečanog „bordinga“ sa pozicije C5 zarulao u 17.15 časova ka aerodomu Štraus u Minhenu. Želimo veliku sreću i prijatne trenutke na šampionatu u Nemačkoj našoj reprezentaciji.